Dulapuri cu uși culisante

Dulapul cu uși glisante este o modalitate excelentă pentru un spațiu confortabil de depozitare, fără a ocupa spațiu. Oferă acces ușor la îmbrăcăminte și accesorii, iar opțiunea cu oglindă mărește optic suplimentar încăperea. Alege modelul perfect și bucură-te de funcționalitate la tine acasă!

(227 produse)

Se afiseaza 1-48 din 227 produs(e)

Dulap Dasto VI

Pret 2.775 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Genewa I

Pret 2.215 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Bar V

Pret 2.125 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 227 produs(e)

Dulapul cu uși glisante este un element indispensabil al amenajării oricărei case. Asigură soluții practice și estetice de depozitare a hainelor și accesoriilor. Dacă ești în căutarea unei piese de mobilier spațioase pentru a-ți organiza dormitorul, livingul sau holul, vei găsi o varietate de opțiuni în magazinul nostru, care vor satisface așteptările tale!

Dulap haine cu uși glisante - economie de spațiu și acces ușor

Dulapul cu uși glisante va economisi perfect spațiul în locuința ta. Acesta permite accesul ușor la conținut, fără a fi necesar să ocupi spațiu suplimentar în timpul deschiderii ușilor. Îl poți așeza chiar și într-un hol îngust sau într-o cameră mai mică.

Varianta reprezentată de dulapul cu uși glisante și oglindă te va ajuta să îți evaluezi ținuta și să mărești optic spațiul. Fronturile cu oglinzi se prezintă deosebit de elegant și sunt potrivite pentru orice tip de interior.

Dacă funcționalitatea este importantă pentru tine, dulapul cu uși glisante și sertare este ideal pentru depozitarea nu doar a hainelor, ci și a accesoriilor suplimentare, precum documentele și textilele pentru casă. Datorită planificării adecvate a compartimentelor extensibile, toate vor fi la locul lor, iar tu vei avea acces ușor la lucrurile, de care ai nevoie.

Dulap mare cu uși glisante – mai mult spațiu pentru hainele tale

Dulapul mare pentru haine va fi potrivit pentru casa ta, dacă ai o garderobă extinsă. Interiorul spațios va permite păstrarea ordinii printre haine, pe sezoane și categorii, ce va facilita alegerea zilnică a hainelor. În funcție de spațiul disponibil, poți alege un dulap cu 2 uși glisante sau un dulap cu 3 uși glisante. Acest model îți oferă o gamă largă de posibilități organizatorice, precum polițe, cuiere și sertare. Datorită lor, vei putea să ai totul la îndemână, păstrând totodată un aspect ordonat al camerei.

Dulapul cu uși glisante ca element decorativ

Pe lângă funcționalitatea sa, dulapul pentru haine, cu uși glisante poate deveni un ornament stilat. Sunt disponibile diferite finisaje, culori și modele, care pot fi adaptate oricărui stil – modern, clasic, minimalist sau rustic. Alege un dulap care va depozita toate hainele tale și care va îmbogăți de asemenea amenajarea interiorului tău!

dulapul cu uși glisante alb este o alegere atemporală, care se va integra excelent în orice amenajare de interior. Fronturile albe conferă un caracter ușor, se integrează excelent atât cu accesoriile de culoare deschisă, cât și cu cele de culoare închisă, conferind încăperii un caracter modern și totodată familiar.

Diferitele dimensiuni, configurații și accesorii oferite vor face ca oricine să poată găsi dulapul perfect cu uși glisante și oglindă. Indiferent dacă ai nevoie de mai mult spațiu de depozitare, un accesoriu elegant sau soluții integrate perfect cu o anumită gamă de culori, oferta noastră va satisface nevoile tale, iar hainele tale vor fi depozitate corespunzător și mereu la îndemână!