Dulapuri cu ușă articulată

Dulapurile stilate și spațioasă, cu ușă articulată reprezintă o ofertă bogată de produse în magazinul nostru. Cu un interior spațios, acestea facilitează organizarea hainelor și depozitarea accesoriilor. Funcționalitatea dulapurilor cu uși batante este combinată cu un design deosebit. Descoperă modelele în nuanțe moderne de alb, negru și cașmir.

(156 produse)

Se afiseaza 1-48 din 156 produs(e)

Dulap Lily D4

Pret 2.325 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Momos 2D1SZ

Pret 815 lei Pret de baza 1.055 lei
★★★★★
★★★★★
  • -23%
  • în depozit

Dulap Menas

Pret 600 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 156 produs(e)

Spațios, practic și util pentru nevoile noastre zilnice legate de depozitare - exact așa, în opinia celor mai mulți dintre noi, ar trebui să fie un dulap cu ușă articulată. Asistându-ne în alegerea stilului, ne sprijină în planurile, intențiile și alegerea ținutelor noastre. La ce altceva să ne așteptăm de la un dulap nou cu uși articulate? Mai presus de toate, să se integreze bine în ambient. Ar trebui să se potrivească cu restul decorului pentru a forma un întreg coerent.

Dulapuri cu uși batante pentru nevoi mici și mari

Cele mai recente propuneri pentru amenajarea garderobei unei locuințe abundă în soluții adresate camerelor mici și mari. Pregătite având în vedere atât un living mic, cât și o garderobă de familie, propunerile variază considerabil. Factorul cheie care permite clasificarea acestora este numărul de uși batante. Mai jos vei găsi o scurtă prezentare a celor mai frecvent achiziționate modele.

Dulap cu o singură uşă

Cel mai mic model oferit de producătorii de mobilă are o singură ușă. Conceput ținând cont de asigurarea unui sprijin în depozitare, acest model ascunde în interior polițe și, uneori, o tijă pentru haine. Dulapul modern cu 1 ușă este dotat uneori și cu sertar. Compartimentul situat în partea de jos este un spațiu la îndemână pentru lenjerie, curele și accesorii.

Dulap bestseller cu 2 uși

Printre modelele cu uși batante, cele mai bine vândute sunt dulapurile cu 2 uși. Popularitatea lor se datorează în primul rând aspectului lor estetic. Dimensiunile lor compacte le fac perfecte pentru living, de exemplu - ele nu încarcă interiorul și susțin aspectul său stilat. Multe modele cu 2 uși sunt disponibile tocmai în colecțiile de mobilier pentru living. La amenajarea unui interior cu o singură gamă, putem fi siguri că efectul designului ne va satisface așteptările.

Dulap spațios cu 3 uși

Satisfacerea nevoilor de depozitare ale unei familii mai mari este favorizată de dulapurile cu 3 uși. Gabaritul acestora asigură numeroase polițe pentru haine. În interior există, de obicei, cel puțin o tijă de umerașe, care oferă spațiu pentru articole de îmbrăcăminte de exterior, rochii și costume, de exemplu. Un astfel de model asigură buna organizare a garderobei noastre. Interiorul bine gândit facilitează, de asemenea, compartimentarea - putem aloca polițe pentru fiecare membru al familiei.

Eroina depozitării, și anume dulapul cu 4 uși

Dulapul mare cu uși batante este o comoară pentru orice casă. Oferind cel mai mul loc pentru haine, ajută la organizarea spațiului. În interiorul său va fi loc pentru mai mult decât hainele noastre. Dulapul cu patru uși oferă adesea spațiu de depozitare și pentru accesorii și echipamente de curățenie. De asemenea, înlocuiește cu succes dulapul pentru mătură sau aspirator, facilitând astfel păstrarea curățeniei în casă. Avantajul celui mai mare dintre dulapurile cu uși batante este reprezentat și de accesoriile suplimentare. Aici putem găsi cel mai adesea o tijă suplimentară pentru umerașe sau comode interioare cu sertare.

Aspect de designer al dulapurilor cu uși batante

Atunci când alegem un dulap nou, primul lucru pe care ni-l dorim este ca aceasta să arate frumos în casa noastră. Combinația de culori, accesoriile decorative și ornamentele originale atrag privirile. Toate bine încapsulate într-o formă geometrică. Ai deja tipul preferat? Știi cum dorești, să arate noul tău dulap? Mai jos vei găsi o scurtă trecere în revistă a celor mai căutate decoruri, precum și a celor care abia s-au impus ca tendință.

  • fronturi canelate - decorate cu caneluri simetrice, dulapurile subliniază caracterul elegant al mobilierului. Chiar și ca inserții modeste, acestea adaugă caracter atât dulapului, cât și întregului interior. Dulapurile canelate cu uși batante sunt deosebit de populare în camerele cu mobilier modern sau clasic.
  • lamele decorative - profilele fixate pe ușă sunt un detaliu la modă. Apreciate pe scară largă în decorațiunile interioare, ele au devenit, de asemenea, un decor popular pentru mobilier. Dulapurile cu lamele și uși batante sunt cel mai adesea întâlnite în interioarele lofturilor sau în amenajările moderne.
  • detalii aurii - sub formă de mânere sau picioare joase, culoarea aurie adaugă o notă de avangardă chiar și modelelor minimaliste. Inspirate de farmecul palatelor, modelele contemporane sunt mult mai restrânse, ceea ce le face să se potrivească perfect cu amenajările de interior în stil glamour.
  • frezajele pe uși - crestăturile de pe fronturi creează diferite modele. Linii geometrice, figuri fanteziste sau mici canale, puțin mai delicate decât canelurile - acesta este catalogul de inserții decorative pe care clienții magazinului nostru au ajuns să le îndrăgească. Dulapurile cu frezaje și uși batanteb> au răpit inimile fanilor amenajărilor originale de interior.

Amatorii picioarelor înalte de mobilier vor găsi cu siguranță multe modele interesante. Aurii, negre sau din lemn - alege dintre zecile de propuneri stilate și comandă dulapul visat cu ușă articulată

.