Extensie pentru dulap

Completează-ți interiorul. Extensiile pentru dulap creează un duet perfect cu dulapurile și asigură o bază suplimentară de depozitare. Alege modelul potrivit și bucură-te de funcționalitatea, pe care ți-o oferă extensiile ieftine pentru dulap de la MIRJAN24.

(17 produse)

Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)
Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)

Fiecare spațiu suplimentar de depozitare este la fel de prețios ca aurul. Pentru această sarcină este perfectă extensia pentru dulap. Aceasta este o piesă de mobilier deosebit de practică, ce permite administrarea spațiului, mai ales în cazul plafoanelor înalte. Această soluție ne ajută să mărim capacitatea dulapului, economisind spațiu pe pardoseală.

De ce merită să alegem o suprastructură pentru dulap

Modelul prezentat se pretează perfect pentru orice interior. Ajută la păstrarea ordinii și la utilizarea maximă a spațiului liber în încăpere. Extensiile pentru dulap au câteva avantaje. Printre acestea, vei găsi mai ales ce am menționat deja, și anume aspectul creșterii absolute a bazei de depozitare pentru diferite accesorii din casă. Ajută de asemenea și la păstrarea ordinii în dulap. Cu ajutorul acestui model, vei obține o bază pentru lucrurile, pe care nu le folosești în fiecare zi. În interiorul său poți așeza de exemplu plăpumile de sezon, așternuturi pentru oaspeți sau valizele și gențile de călătorie.

Următorul avantaj al suprastructurii pentru dulap este utilizarea eficientă a înălțimii camerei. Plafoanele amplasate mai sus constituie o suprafață mare neutilizată. Merită așadar să o administrăm și aici îți vine în ajutor eroina noastră.

Alege modelul ideal

Când alegi extensia ideală pentru dulap, merită să iei în considerare câteva aspecte. Înainte de toate, acesta este un model care nu funcționează ca o piesă independentă de mobilier. Se integrează așadar cu dulapul, reprezentând un întreg funcțional. De aceea, când ne hotărâm să achiziționăm tipul potrivit, merită să căutăm unul care se creeze un întreg armonios. Deosebit de importantă este alegerea culorii și a stilului. Mulți producători oferă dulapuri, pentru care sunt disponibile extensii.

Gândește-te de asemenea la structura și elementele particulare. Extensia pentru dulap ar trebui să se deschidă ușor, pentru a putea avea acces ușor la lucrurile aflate în interiorul acesteia. Cel mai adesea, poți întâlni un număr diferit de uși batante. Sunt disponibile de asemenea tipuri cu sistem glisant. Un lucru e cert: atât culoarea, stilul, cât și construcția ar trebui să compună un duet perfect cu dulapul.

Descoperă modelele disponibile

Dacă vrei să utilizezi la maximum spațiul disponibil, alegerea este evidentă – extensie pentru dulap. Un model practic, cu care vei utiliza spațiul neadministrat. Alege modelul perfect pentru interiorul tău și câștigă o bază suplimentară de depozitare. Vezi oferta magazinului nostru și cumpără un interior practic, cu compartimente suplimentare.