Dulapuri baie

O baie elegantă și practică la îndemână. Cu dulapurile de baie vei crea un spațiu modern și funcțional. Creăm trenduri, de aceea avem pentru tine multe soluții deosebite, care vor îmbogăți spațiul tău. Alege împreună cu noi stilul, clasa și calitatea ridicată!

(12 produse)

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Amenajarea băii este o provocare mare. La proiectare trebuie să ai în vedere să amenajezi interiorul în mod elegant și totodată maximum de funcțional. În această sarcină, un rol cheie îl joacă dulapurile de baie, fără de care ar domni haosul. Aceasta este o modalitate simplă pentru a obține un spațiu elegant și un loc suplimentar pentru organizarea produselor de igienă, a produselor cosmetice, a prosoapelor și a accesoriilor. Gama largă îți va permite să găsești modelul ideal pentru casa ta. MIRJAN24 oferă multe opțiuni de dulap de baie ieftin cu diferite mărimi, stiluri și tipuri. Aici fiecare găsește câte ceva. Psst! Oferim livrare gratuită în max. 5 zile lucrătoare!

Dulapuri suspendate baie

Dacă dorești să îți amenajezi spațiul din baie într-un mod modern și subtil - dulapul suspendat de baie este o modalitate excelentă. Este recomandat și pentru interioarele mici, unde fiecare centimetru este important. Cu ajutorul ei, vei amenaja ușor un loc suplimentar pentru depozitare, fără a încărca încăperea. Au de asemenea un impact semnificativ în mărirea optică a spațiului. Montajul pe perete permite păstrarea ușoară a curățeniei - deosebit de importantă în interioarele expuse la umiditate și la utilizare frecventă.

Designul final al băii este influențat de alegerea mobilierului potrivit, a culorilor și aspectului acestuia. Când amenajezi, nu uita să păstrezi echilibrul între estetică și funcționalitate. Acordă atenție și amplasării dulapului suspendat de baie. Alege un loc, unde vei avea acces ușor la el, fără să blochezi spațiul.

Dulap baie vertical

Dulapul de baie tradițional este o propunere genială pentru interioarele spațioase, unde îți poți permite chiar și un întreg set de mobilă de baie. Care sunt avantajele variantei clasice, verticale? Venim rapid cu răspunsul!

• capacitate mai mare de depozitare,

• dotat cu polițe și sertare practice,

• universal,

• dulapul de baie vertical poate fi mutat cu ușurință de exemplu în timpul renovării sau modificării încăperii,

• ușor de montat, fără a interfera cu peretele.

Ce dulap de baie pentru o baie mică?

Un spațiu de dimensiuni reduse are o lipsă majoră – lipsa spațiului. Dulap lavoar baie trebuie să se diferențieze mai ales prin ergonomie, de aceea cea mai bună alegere în acest caz va fi un model suspendat. Acesta se va prezenta mai ușor și va conferi spațialitate băii. Alegând varianta în stil tradițional - versiunea cu picioare va aduce în încăpere un caracter ușor și va conferi o imagine mai puțin încărcată a amenajării.

Ce dulap de baie pentru o baie mare?

Spațiu mai mare = mai multe posibilități. Aici poți să te dezlănțui. Se vor prezenta excelent atât versiunile suspendate, cât și cele tradiționale.

TREND ALERT pentru dulapurile de baie

Care sunt cele mai noi trenduri în amenajarea băii? O baie modernă nu înseamnă doar design și aspect estetic, ci mai ales funcționalitate. Atmosfera este creată de culorile, texturile sau accesoriile bine alese, care vor crea un ambient care va favoriza relaxarea și regenerarea. Suntem martorii apariției unei noi definiții a luxului – cel care nu se bazează pe materiale scumpe sau dotări exclusiviste, ci pe posibilitatea creării unui spațiu care să reflecte nevoile individuale și stilul de viață.

În prezent, în universul noutăților de interior domină dulapurile de baie albe. În combinație cu elementele aurii și fronturile decorative vor crea un spațiu plăcut pentru ochi. Pe podium le vor însoți și piesele negre și gri de mobilă de baie. Vor conferi eleganță, clasă și prestigiu încăperilor. Se vor integra perfect în băile moderne.