Accesorii baie

Accesorii moderne de baie - de asta are nevoie orice baie. Îmbogățește-i interiorul cu variante funcționale și accesorii decorative. Descoperă universul mobilării plăcute împreună cu MIRJAN24. Accesoriile ieftine pentru baie te așteaptă.

(7 produse)

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Cuier Lezko

Pret 85 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Când amenajezi baia, nu uita de elementele complementare, fără de care îți va fi greu să realizezi o amenajare practică. Printre acestea se numără accesoriile pentru baie și feroneria. Modelele bine alese asigură un aspect coerent în orice baie și totodată ajută la îmbunătățirea funcționalității și ordinii în ambient.

Tipuri de accesorii pentru baie

Atunci când alegi accesoriile potrivite pentru baie, este important să selectezi variantele care fac ca utilizarea zilnică a acestei încăperi să fie funcțională și plăcută. Lista accesoriilor practice este deschisă de bateriile de chiuvetă și chiuvete. Fără aceste elemente, baia nu își poate îndeplini funcția. Cele mai populare modele sunt bineînțeles variantele cromate. Dacă vorbim de chiuveta pentru baie, merită să acordăm atenție variantelor așezate pe blat. Acestea sunt ideale pentru seturile de mobilă de baie, unde acest element este ușor încastrat în interior.

Accesorii practice și decorative pentru baie

A doua grupă de accesorii pentru baie include de exemplu cuierele sau rafturile pentru baie. Ele reprezintă o completare perfectă a spațiului și îmbunătățesc organizarea întregului interior. Aceasta este opțiunea perfectă pentru a atârna prosoapele și a păstra produsele cosmetice pe polițele practice, pe care le oferă raftul pentru baie. Pe lângă funcțiile pur practice, reprezintă și elemente decorative.

Nu putem uita nici de elementul, care va asigura în mod deosebit ordinea. Acesta este coșul de baie. În oferta noastră vei găsi modelul, care este o combinație între spațiul pentru spălare împreună cu polița pentru alte elemente. Aceasta este opțiunea perfectă, mai ales pentru băile mici, unde este important fiecare centimetru al suprafeței.

Cum să alegem suplimentele și accesoriile de baie potrivite?

Trebuie să conștientizăm un lucru. În această categorie de produse, vei găsi opțiuni care sunt esențiale pentru fiecare baie, precum și completări practice, dar nu atât de necesare. Totul depinde de spațiul disponibil în această încăpere. La alegerea variantelor potrivite, ghidează-te mai ales după dimensiuni. Următorul lucru important este coerența în amenajare. Este important ca toate elementele să fie parte din același întreg. Astfel, vei crea o încăpere plină de armonie și eleganță practică. Nu contează dacă ai nevoie de accesorii de baie negre sau de nuanțe mai deschise, important este să creezi un spațiu funcțional, în care să te simți bine.

Accesorii ieftine de baie pentru orice buzunar

Amenajarea băii nu trebuie să însemne doar mobilă de baie. În căutarea accesoriilor de baie potrivite, merită să intri pe pagina magazinului online MIRJAN24. Vei găsi aici numeroase elemente practice, care vor completa amenajarea camerei tale.